Betonielementtityöntekijä, VaBe Oy (vakituinen)

Kuvahaun tulos haulle vabe


Etsimme suorarekrytointina VaBe Oy:n kirjoille vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen betonielementtityöntekijöitä. Rekrytointiprosessia hoitaa Innolink Staff Oy.

VaBe Oy on vuonna 1993 perustettu perheyhtiö. Yritys tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Päätuotteita ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuori-elementit, väliseinäelementit ja parvekelinjastot sekä myös kaikki muut betonielementit sekä betonituotteet. VaBe työllistää yli 120 henkilöä ja liikevaihto on yli 13m€ (2016). Lisätietoja www.vabe.fi.


Työtä tehdään elmenttitehtaassa Valkeakoskelle vuorotyönä. Työvuorot ovat työnkuvasta riippuen 1-2 vuorossa sijoittuen kuudelle päivälle viikossa keskimääräisen työajan ollessa 40h/vk. Kyseessä on pitkäaikainen vakaa työsuhde.

Hakijoilta odotamme jo hankittua työkokemusta betonielementtien valmistamisesta tai elementtituotannon vaiheita sivuavaa osaamistaa. Elementtityöntekijöiden lisäksi tarvitaan raudoittajia, muottikirvesmiehiä, purkajia ym. betonielementtiosaajia. Osaan tehtävistä on myös mahdollista opetella rautaisella asenteella ja kovalla motivaatiolla!

Tärkeää työssä menestymiselle betonielementtituotannon toimintatapojen ja työvälineiden tunteminen ja kuvanlukutaito. Aikaisemman osaamisen lisäksi tärkeää työssä menestymiselle on halu oppia uutta, motivoitunut ja innokas asenne sekä valmius sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja: hakemukset@innolinkstaff.fi (yhteydenotot vain Innolink Staff Oy:n kautta)


Jos kiinnostuit, jätä pikimmiten hakemuksesi/cv oheisella hakulomakkeella!

Hakuaika alkaa: 06.07.2017 11:00 Hakuaika päättyy: 14.08.2017 23:00