RPA Developer

Provad on teknologiaosaaja, joka vie asiakaspalvelun uuteen aikaan. Provad yhdistää teknologiansa inhimilliseen kohtaamiseen, jolloin syntyy paras asiakaskokemus. Provadilaisia on tällä hetkellä 30 ja heillä on toimistot Espoossa ja Tampereella. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 3,5 miljoonaa euroa. Kasvutavoitteet ovat olleet kunnianhimoiset tällekin vuodelle. Provadilaisia yhdistää ammattiylpeys sekä halu tuottaa asiakkailleen ja heidän asiakkailleen erinomaisia kokemuksia. Heitä motivoivat kehittäminen ja kehittyminen. Provadilaisten mukaan heillä tekemisen meininki yhdistyy rentoon ilmapiirin.

Asiakkaamme etsii nyt osaavaan tiimiinsä RPA Developeria Tampereen toimipisteelleen. Työnkuvassa olet osa pientä robotiikkatiimiä, joka toimii hyvin lähellä asiakasrajapintaa. Tehtäväsi muodostuu aluksi pääosin robotiikan suunnitteluun tarkoitetun UiPathin parissa työskentelystä. UiPathin avulla rakennetaan robotteja, jotka helpottavat asiakkaan asiakaspalvelua vapauttaen samalla asiakaspalvelijalle enemmän aikaa asiakaskohtaamiseen.

Olet etsimämme asiantuntija jos

  • olet luonteeltasi tekninen, innokas ja rohkea
  • tunnet ohjelmoinnin perusteet
  • Sinulla on esimerkiksi tietotekniikan tai tietojohtamisen kandidaatin tutkinto (tai omaat vastaavat taidot)
  • C#, VB, Python tai SQL ovat sinulle entuudestaan tuttuja
  • pidät tiimityöskentelystä ja haluat luoda parempaa asiakaspalvelua
  • luet, kirjoitat ja ymmärrät sujuvasti suomea, ja myös englanti taittuu ongelmitta.

Eduiksesi katsotaan syvempi osaaminen koneoppimisen teoriasta, ymmärrys NLP:stä sekä ohjelmistointegraatioista, robotiikkakokemus ja tilastomatemaattisten taitojen omaaminen. Koska asiakkaamme toimii uuden teknologian parissa, on sinulla hyvät mahdollisuudet vaikuttaa muun muassa työnkuvaasi tulevaisuudessa itsekin, sillä tässä kasvavassa liiketoiminnassa oma-aloitteisuus, innovointi sekä oman roolin kehittäminen ja rakentaminen ovat enemmän kuin suotavaa.

Sinulle tarjotaan kunnollinen perehdytys tehtävään, pitkäaikainen vakituinen työsuhde, erittäin hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2017 mennessä oheisen linkin kautta järjestelmäämme. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Rekrytointikumppanina haussa toimii Innolink. Lisätietoja tehtävästä voi hakuaikana kysyä sähköpostitse osoitteesta: anne.kalliomaki@innolink.fi

#innolink #rekry #tiedollajohtaminen #provad #meprovadilaiset

Hakuaika alkaa: 12.11.2017 15:00 Hakuaika päättyy: 30.11.2017 16:00