Palvelupäällikkö


Provad on teknologiaosaaja, joka vie asiakaspalvelun uuteen aikaan. Provad yhdistää teknologiansa inhimilliseen kohtaamiseen, jolloin syntyy paras asiakaskokemus. Provadilaisia on tällä hetkellä 30 ja heillä on toimistot Espoossa ja Tampereella. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 3,5 miljoonaa euroa. Kasvutavoitteet ovat olleet kunnianhimoiset tällekin vuodelle. Provadilaisia yhdistää ammattiylpeys sekä halu tuottaa asiakkailleen ja heidän asiakkailleen erinomaisia kokemuksia. Heitä motivoivat kehittäminen ja kehittyminen. Provadilaisten mukaan heillä tekemisen meininki yhdistyy rentoon ilmapiirin.

Asiakkaamme etsii kasvavaan joukkoonsa PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vastamaan omista ohjelmistoprojekteista Tampereen toimipisteellä. Työnkuva pitää sisällään päivittäistä asiakasrajapinnassa toimimista, ongelmanratkaisua ja kehittämistä. Työssä toimimista helpottaa perusymmärrys teknologiasta ja niiden taustoilla olevista logiikoista sekä rautainen asiakaspalveluasenne.

Herätät varmasti kiinnostuksemme, mikäli

  • Sinulla on pitkäaikaista työkokemustaustaa operaattorien parista
  • pystyt toimimaan saumattomasti tulkkina asiakkaan ja ohjelmistosuunnittelun välillä
  • toimit sujuvasti suomeksi ja englanniksi (muu kielitaito, esimerkiksi ruotsi, katsotaan eduksi)
  • olet oma-aloitteinen, peräänantamaton, sanavalmis ja positiivinen henkilö, jolla on kyky lukea asiakasta ja viedä projektit laadukkaasti loppuun saakka.
  • Sinulla on esimerkiksi tietotekniikan tai tietojohtamisen kandidaatin tutkinto

Eduiksesi luetaan tekninen harrastuneisuus ja ymmärrys eri järjestelmistä.

Sinulle tarjotaan monipuolinen työnkuva, pitkäaikainen vakituinen työsuhde, erittäin hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2017 mennessä oheisen linkin kautta järjestelmäämme. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Rekrytointikumppanina haussa toimii Innolink. Lisätietoja tehtävästä voi hakuaikana kysyä sähköpostitse osoitteesta: anne.kalliomaki@innolink.fi

#innolink #rekry #tiedollajohtaminen #provad #meprovadilaiset

Hakuaika alkaa: 12.11.2017 15:00 Hakuaika päättyy: 30.11.2017 16:00