Sovelluskehittäjä

Provad on teknologiaosaaja, joka vie asiakaspalvelun uuteen aikaan. Provad yhdistää teknologiansa inhimilliseen kohtaamiseen, jolloin syntyy paras asiakaskokemus. Provadilaisia on tällä hetkellä 30 ja heillä on toimistot Espoossa ja Tampereella. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 3,5 miljoonaa euroa. Kasvutavoitteet ovat olleet kunnianhimoiset tällekin vuodelle. Provadilaisia yhdistää ammattiylpeys sekä halu tuottaa asiakkailleen ja heidän asiakkailleen erinomaisia kokemuksia. Heitä motivoivat kehittäminen ja kehittyminen. Provadilaisten mukaan heillä tekemisen meininki yhdistyy rentoon ilmapiirin.

Asiakkaamme etsii nyt kasvavaan tiimiinsä Tampereelle SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ, jolle tekniikka sekä koodaus ovat intohimo ja harrastus. Työtehtävässä korostuu osallistuminen olemassa olevien asiakkuuksien tuotekokonaisuuksien kehittämiseen sekä nykysovellusten ylläpitämiseen. Ratkaisukeskeisesti pohdiskelet myös alati asiakaslähtöisesti ja rohkeasti yhä parempia ratkaisuja ja toteutustapoja. Työntekoa ei mielestäsi kannata tehdä liiallisella vakavuudella, mutta teet työtäsi aina suurella sydämellä ja ylpeydellä.

Olet lähellä provadilaisuuden ydintä jos sinulla on

  • vähintään muutaman vuoden kokemuskoodauksesta tai vastaavista tehtävistä
  • omaat sovelluskehityskokemusta win-, web- tai mobiiliympäristöistä sekä eri ohjelmointikielistä (esimerkiksi C++ ja/tai C#)
  • toimit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä, keskustelutaitoa, huumorintajua
  • toimeen tarttuvaa asennetta, ja olet sekä tasapainoinen että reipas sekä
  • sinulla on tietokantaosaamista.

Eduiksesi luetaan luontainen innovatiivisuus, kokemus eri järjestelmistä ja niiden integroimisista sekä virtualisointitaidot. Ennen kaikkea sinulla on kuitenkin asenne kohdallaan.

Sinulle tarjotaan pitkäaikainen vakituinen työsuhde, erittäin hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.11.2017 mennessä oheisen linkin kautta järjestelmäämme. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Rekrytointikumppanina haussa toimii Innolink. Lisätietoja tehtävästä voi hakuaikana kysyä sähköpostitse osoitteesta: anne.kalliomaki@innolink.fi

#innolink #rekry #tiedollajohtaminen #provad #meprovadilaiset

Hakuaika alkaa: 13.11.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 30.11.2017 16:00